Το etrendy.gr δημιουργήθηκε το 2015 από ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που παρακολουθούν την μόδα, με όρεξη για δουλειά και τεράστια αγάπη σε αυτό που κάνουν!

Διαλέγοντας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο αυτόν, προσφέρουμε προϊόντα μοντέρνα, σύγχρονα, κομψά, επώνυμα που προσδίδουν στον πελάτη ξεχωριστό στυλ και ιδιαίτερα looks για όλες τις ώρες, με βασικό γνώμονα τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής!

Είναι σπουδαίο συναίσθημα να νιώθεις πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για τον πελάτη τα πιο trendy ρούχα και υποδήματα και πως πάντα μπορεί να καταφύγει σε αυτό όταν χρειαστεί κάτι πραγματικά εντυπωσιακό που θα τον κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις αλλά ακόμα και στην καθημερινότητα του.

Το etrendy.gr είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται στους λάτρεις του στυλ, του οποίου άμεση προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Παρά την ηλεκτρονική φύση του καταστήματος μας είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής επικοινωνίας.