Στην πρώτη αλλαγή σας πληρώνουμε τα έξοδα επιστροφής με ΕΛΤΑ Courier!

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

Tα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι με όλες τις ετικέτες, θήκες και με άθικτες συσκευασίες που να περιλαμβάνουν φυσικά το αρχικό τους περιεχόμενο.

Υποδήματα
Όσον αφορά τα υποδήματα θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε μαλακή επιφάνεια όπως το χαλί, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε. Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος. Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς κουτί ή σε κατεστραμμένο κουτί και με σημαδεμένες σόλες μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά και να επιστραφούν πίσω στον καταναλωτή.
Εσώρουχα
Στα εσώρουχα, καθαρά για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αλλαγές για αυτό παρακαλούμε επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως.

Επιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς.

1. Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής

•  Για να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα θα πρέπει να πάτε στο ταχυδρομείο, από όπου παραλάβατε το δέμα σας αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς την εταιρία Εtrendy, προκειμένου να παραλάβει το δέμα προς επιστροφή και να δρομολογηθεί η διαδικασία.
•  Να έχετε τοποθετήσει μέσα στο πακέτο που θα παραδώσετε, την απόδειξη της παραγγελίας.
•  Μόλις παραλάβουμε το δέμα, εάν πρόκειται για αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα πραγματοποιείται έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που θέλετε να αλλάξετε. Εφόσον το προϊόν/ προϊόντα είναι διαθέσιμα, θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε.
•  Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα σας θα επιβαρύνεστε μόνο το ποσό του 1.50€ που θα καταβάλετε στο ταχυδρομείο από όπου και θα πραγματοποιείτε την επιστροφή. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και πραγματοποιηθεί ο έλεγχος του και ο έλεγχος της διαθεσιμότητας προχωράμε στην διαδικασία αλλαγής. Η αποστολή του προϊόντος , για το οποίο πραγματοποιήθηκε η αλλαγή θα γίνεται με δική μας χρέωση από την έδρα μας προς σε εσάς.
Παρακαλούμε η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή (1-3 ημέρες) για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία αλλαγής στο περιθώριο των 15 ημερών που μας δίνεται.

2. Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας και επιθυμείτε επιστροφή του ποσού αγοράς θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μας δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να σας πιστώσουμε τα χρήματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 007.393 &  6988 125563.

Ή μπορείτε να μας ενημερώσετε:
1. Μέσω email: sales@etrendy.gr
2. Μέσω facebook: https://www.facebook.com/etrendy.gr/

Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του Etrendy, εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσoυμε ότι παραλάβαμε το δέμα σας και επιπλέον θα σας επιβεβαιώσουμε αν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας. Εφόσον η επιστροφή των χρημάτων σας έχει επιβεβαιωθεί θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε διάστημα εντός 14 εργάσιμων ημερών.